مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

علائم افسردگي شديد شامل سر درد، مشكلات خواب، درد قفسه سينه، كمبود انرژي، درد عضلاني و … مي‌شود. آيا مي‌دانيد علائم افسردگي در همه يكسان نيست؟ آيا از شايع ترين نشانه هاي افسردگي اطلاع داريد؟ افسردگي يكي از شايع‌‌ترين اختلالات خلقي و عاطفي است كه باعث به هم خوردن ريتم طبيعي زندگي و عدم‌لذت بردن از علائق گذشته مي‌گردد. در واقع فرد افسرده دچار يك نوع عذاب روحي مي‌شود كه روي روابط اجتماعي و شخصي وي اثر منفي مي‌گذارد. افسردگي انواع مختلفي دارد كه در تمام انواع آن بر احساس، تفكر و رفتار فرد تأثير گذاشته و باعث بروز مشكلات جسمي و رواني مي‌شود.

نشانه‌‌ها‌ و علائم افسردگي شديد شامل اختلال در عملكرد روزانه وحتي احساس بي‌‌ارزشي و افكار خودكشي مي‌شود. اين كه گاهي احساس ناراحتي كنيد كاملا طبيعي است اما افسرده بودن يك چيز كاملا متفاوت مي‌باشد كه بايد درمان شود. آگاهي از علائم و نشانه هاي افسردگي كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر آن را تشخيص داده و براي درمان اقدام نماييد. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم افسردگي شديد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

علائم افسردگي شديد

افسردگي شديد معناي شدت بسيار زياد عارضه و اختلال در فعاليت هاي روزانه است. علائم افسردگي شديد با نا اميدي، عدم علاقه به موارد لذت بخش گذشته، افكار خودكشي و … است. افسردگي حاد را نمي‌توان با افسردگي اساسي جدا دانست. اين اختلال بين مردم شايع است اما اغلب قابل درمان مي‌باشد. در اين مقاله نشانه هاي افسردگي شديد را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

براي ديدن كانال تلگرامي ذهن نو كليك كنيد.

چرا افسردگي اتفاق مي ‌افتد؟

بروز افسردگي در افراد فقط به يك علت خاص محدود نمي‌شود. از دلايل اين اختلال مي‌توان به مشكلات زندگي، بيماري‌هاي جسمي يا عوامل ديگر اشاره كرد. بعضي از افراد در پي حوادث و رويدادهاي ناگوار و ناخوشايند به افسردگي مبتلا مي‌شوند و عده‌اي هم ناگهاني و بدون هيچ اتفاق خاصي دچار افسردگي مي‌شوند. علائم افسردگي شديد نيز در افراد به شيوه يكساي بروز مي‌كند كه در اين مقاله به آن اشاره كرده ايم.

علائم افسردگي | چه افرادي بيشتر به افسردگي مبتلا مي‌شوند؟

افسردگي مختص گروه خاصي نيست و در تمامي سنين، نژاد، اقوام و طبقات اجتماعي چه در زنان و چه در مردان به وجود مي‌آيد. همه‌ي افراد در هر سني ممكن است به افسردگي مبتلا شوند اما افسردگي در دسته‌اي از افراد بيشتر اتفاق مي‌افتد. آمارها نشان داده كه زنان بيشتر از مردان مبتلا به افسردگي مي‌شوند. افرادي كه به افسردگي مبتلا مي‌شوند از خود نشانه هايي را بروز مي‌دهند. معمولا علائم افسردگي شديد با انواع ديگر افسردگي متفاوت است. كه اين مقاله مختص علائم افسردگي شديد است.

علائم و نشانه هاي افسردگي

ويژگي مشترك همه‌ي انواع اختلالات افسردگي اين است كه فرد از نظر خلق و خو و وضعيت رواني احساس تهي بودن يا زودرنجي مي‌كند. همچنين تغييرات جسمي و ذهني هم با اين حال خلقي همراه مي‌شوند، به طوري كه بر رفتارهاي فرد تأثير منفي مي‌گذارند. ريشه‌ي به وجود آمدن اين اختلال هم مي‌تواند متفاوت باشد.

از علائم افسردگي شديد مي‌توان به احساس اندوه، نااميدي و تنهايي و معمولا علاقه و تمايل خودشان را به چيز‌هايي كه زماني برايشان لذت بخش بوده از دست مي‌دهند. تمام اين احساسات مي‌توانند در توانايي فرد براي عملكرد مناسب تاثير گذاشته و اثري وحشتناك بر زندگي فرد داشته باشند. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي پنهان كليك كنيد.

شايع ترين علائم و نشانه هاي افسردگي

شايع ترين علائم افسردگي شديد

افسردگي علائم متعددي دارد كه از نشانه‌هاي شايع و علائم افسردگي شديد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

📌 بي‌علاقگي نسبت به فعاليت‌هاي روزمره

يكي از علائم افسردگي شديد، بي علاقگي نسبت به فعاليت هاي روزمره است. براي افراد افسرده سرگرمي‌ها، تفريحات، فعاليت‌هاي اجتماعي يا روابط جنسي مانند گذشته اهميتي ندارد و ديگر نمي‌توانند مثل سابق از كارهاي مورد علاقه‌شان لذت ببرند. در واقع هيچ كاري شور و هيجان را در آن‌ها ايجاد نمي‌كند.

📌 نشانه هاي افسردگي و اختلالات خلقي

اختلالات خلقي از ديگر علائم افسردگي شديد است. احساس غم و اندوه فروان، بي‌حوصلگي، بي‌انگيزگي و نااميدي احساساتي هستند كه اگر بدون دليل خاصي به مدت طولاني‌ و شديد وجود داشته باشند، مي‌توانند از نشانه هاي افسردگي باشند. افراد مبتلا به افسردگي بيشترين هيجاني كه تجربه مي‌كنند غم و اندوه فراوان است.

📌 آشفتگي روان و بي‌ قراري

از ديگر علائم افسردگي شديدف آشفتگي رواني است. در بسياري از مبتلايان به بيماري افسردگي قواي جسماني كم شده و يا به بي قراري حركتي دچار مي‌شوند. به اين صورت كه حتي براي برخواستن از رخت‌خواب نيز دچار سختي و مشقت مي‌شوند.

📌تغييرات اشتها از نشانه هاي افسردگي

تغييرات اشتها از ديگر علائم افسردگي شديد است. خوردن بيش از حد يا خيلي كم مي‌تواند از نشانه هاي افسردگي باشد. افراد افسرده اشتهاي خود را از دست مي‌دهند و يا كمتر از قبل غذا مي‌خورند. اين تغييرات در مصرف غذا باعث افزايش يا از دست دادن وزن مي‌شود. براي آشنايي با نشانه‌هاي بي اشتهايي ناشي از افسردگي كليك كنيد.

📌 افزايش يا كاهش وزن

از ديگر علائم افسردگي شديد، كاهش يا افزايش وزن است. افسردگي روي هورمون‌هاي تنظيم كننده‌ي اشتها اثر گذاشته و باعث مي‌شود كه فرد ميل بيش‌تر يا كم‌تري به مصرف غذا داشته باشد. همچنين مشكلات خواب مربوط به افسردگي هم مي‌تواند مشكل اشتها را بيشتر كند چراكه كمبود خواب نيز هورمون‌هاي گرسنگي و سيري را مختل مي‌كند.

📌 علائم افسردگي | ناتواني در لذت بردن از زندگي

ناتواني در لذت بردن از زندگي، از علائم افسردگي شديد است. شخص افسرده تقريبا از انجام هيچ كاري لذت نمي‌برد و هيچ ميلي براي انجام فعاليت‌‌هاي سرگرم كننده و لذت بخش در خودش نمي‌بيند. حتي اگر كاري را انجام دهد كه در گذشته از تجربه كردن آن لذت مي‌برده، اكنون ديگر آن احساس را نمي‌كند.

📌 كندي رواني و حركتي

كندي رواني _ حركتي يكي از علائم افسردگي شديد است. علامتي كه در بيماران افسرده شديد، بيشتر ديده مي‌شود. كندي رواني و حركتي با تنبلي فرق دارد، تنبلي مي‌تواند از نشانه هاي افسردگي يا ويژگي شخصيتي فرد باشد يعني فرد يا افسرده و يا به لحاظ شخصيتي تنبل است. در حالي كه كندي رواني و حركتي از علائم شايع ابتلا به افسردگي شديد محسوب مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با آثار جسمي افسردگي كليك كنيد.

📌 علائم افسردگي | عدم تمركز

از ديگر علائم افسردگي شديد، عدم تمركز مي‌باشد. كاهش قدرت تصميم گيري و كاهش توانايي تفكر و تمركز از مشكلات افراد مبتلا به افسردگي مي‌باشد. يك شخص افسرده ممكن است توجه خود را در مكالمات از دست بدهد. مشكلات حافظه از بزرگ‌ترين مشكلات افراد افسرده است.

📌تغييرات خواب از نشانه هاي افسردگي

كمبود خواب و افسردگي تاثير مستقيمي با يكديگر دارند و از علائم افسردگي شديد مي‌باشد. به اين صورت كه كمبود خواب افسردگي را شديدتر كرده و افسردگي نيز اختلالات خواب‌را بيشتر‎ مي‌كند. احتمال افسردگي در افراد مبتلا به بي خوابي چند برابر بيشتر از افراد عادي است. خواب بيش از حد نيز مي‌تواند نشانه‌اي از افسردگي باشد. مشكل خواب معمولا با داروي تجويز شده از سوي پزشك برطرف مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه داروهاي ضد افسردگي كليك كنيد.

📌 كمبود اعتماد به‌ نفس

يكي از علائم افسردگي شديد،‌ كمبود اعتماد به نفس است. مبتلايان به افسردگي هميشه به فكر كمبودها و شكست‌هايشان هستند و احساس گناه شديدي را تجربه مي‌كنند. بازنده بودن در زندگي از افكار مداوم آنان است و به نوعي انرژي منفي در ذهنشان نقش مي‌بندد. براي جلوگيري از گوشه گيري در افسردگي كليك كنيد.

📌نااميدي از نشانه هاي اصلي افسردگي

نا اميدي از ديگر علائم افسردگي شديد است. افسردگي اين احساس را در فرد ايجاد مي‌كند كه گويي ديگر هيچ اتفاق خوبي رخ نخواهد داد. معمولا به دنبال اين منفي نگري، افكاري مانند خودكشي به ذهنشان مي‌رسد كه بايد بسيار جدي گرفته شده و درمان شوند. براي كسب اطلاعات در زمينه درمان افسردگي كليك كنيد.

📌 ژنتيك

ژنتيك نيز از دليل و علائم افسردگي شديد است. در برخي موارد، اختلالات خلقي و افكار خودكشي زمينه‌ي ژنتيكي دارند اما ژنتيك فقط يكي از عوامل افزايش‌ دهنده‌ي خطر ابتلا به افسردگي است. بروز علائم و نشانه هاي افسردگي در كساني كه زمينه‌‌ي ژنتيكي دارند، معمولا در سنين پايين‌تر بروز پيدا مي‌كند. علاوه بر عامل ژنتيك، عوامل ديگري مثل شرايط و اتفاقات زندگي در مبتلا شدن اين افراد به افسردگي مؤثر هستند.

تفاوت علائم افسردگي در زنان و مردان

در بخش هاي قبل از علائم افسردگي شديد صحبت كرده ايم. اما بين خانم ها و آقايان تفاوت علائم وجود دارد؟ مردان معمولا به دلايل فرهنگي از افسردگي خودشان خجالت‌زده مي‌شوند و به همين دليل سعي در تحمل بيماري دارند يا با مصرف مواد مخدر، خود درماني مي‌كنند. درمان نشدن افسردگي در مردان مي‌تواند پيامدهاي فاجعه‌ باري داشته باشد زيرا آمار خودكشي‌ در مردان بيشتر از زنان است.

خانم‌‌ها روحيه حساسي دارند و ممكن است بيشتر به افسردگي دچار شوند. به همين دليل است كه معمولا خطر ابتلا به افسردگي در خانم‌‌ها معمولا دو برابر آقايان مي‌باشد. عوامل بسياري در بروز افسردگي زنان موثر هستند كه از آن‌ها مي‌توان به عوامل ژنتيكي و بيولوژيكي، هورموني، محيطي و مشكلات رواني اشاره كرد.

چگونه مي توان افسردگي را درمان كرد؟

براي درمان علائم افسردگي شديد بايد به يك روانشناس مراجعه كرد تا علت ابتلا و شدت افسردگي مشخص شود. روانشناس بر اساس درجه افسردگي، تشخيص مي‌دهد كه فرد به چه نوع درماني نياز دارد. همچنين آگاهي‌هاي لازم درباره روا‌ن ‌درماني و انواع رويكردهاي آن را به فرد و خانواده او ارائه مي‌كند. براي دريافت خدمات مشاوره و درمان افسردگي مي‌توانيد از جلسات مشاوره روانشناسي ذهن نو استفاده نماييد.

اگر افسردگي شديد درمان نشود چه اتفاقي رخ مي‌دهد؟

در بخش هاي قبلي شما را با علائم افسردگي شديد آشنا كرديم. اما در اين بخش راجع به علائم درمان نكرده افسردگي و پيامدهاي مورد انتظار صحبت كرده ايم. عوارض افسردگي شديد در خانم ها و آقايان متفاوت است. كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

عوارض علائم افسردگي شديد درمان نشده خانم ها

🔻 اضطراب يا نگراني بيش از حد

🔻 افزايش يا كاهش اشتها

🔻 افزايش خودانتقادي و كاهش اعتمادبه‌نفس

🔻 تغيير در خلق‌وخو مانند گريه بي‌دليل و خنده كمتر

🔻 اختلال در دوره قاعدگي

عوارض علائم افسردگي شديد درمان نشده آقايان

🔻 افت انرژي، احساس نااميدي و عدم علاقه به فعاليت روزمره

🔻 كاهش تمركز و توانايي تصميم‌گيري

🔻 افزايش خشم و عصبانيت

🔻 كاهش ميل جنسي و مشكلات در روابط جنسي

كلام آخر

افسردگي به دليل مصرف الكل، مواد مخدر، داروها، بيوشيمي مغز، ترما، استرس و … بروز مي‌يابد. و علائم افسردگي شديد نيز شامل از بين رفتن علاقه، كاهش عزت نفس، توهم و … مي‌باشد. اما براي درمان حتما بايد از روانشناس كمك بگيريد. و با گذر زمان و خود درماني به هيچ وجه نمي‌شود افسردگي را درمان كرد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم افسردگي شديد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/8  ] [ ۲۱ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 9
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب